Můj příběh

O mně

Jsem certifikovaná ICF koučka v oblasti vztahů a osobního rozvoje, také mentorka, facilitátorka a mediátorka. Mým posláním je pomáhat majitelům velkých i malých firem, drobným podnikatelům, manažerům i jejich týmům, aby ve své práci i v osobním životě zvládali všechny překážky, budovali kvalitní vztahy a ŽILI SVOU HRU!

Kdo jsem jako člověk a jaký je můj životní příběh?

Jsem duchem mladá a neustále v pohybu – miluji sport, adrenalin a přírodu. Ráda trávím čas se svými dcerami a vnoučaty. Mám tah na branku, životní nadhled, velké nadšení do práce, a ještě větší smysl pro humor. Zastávám work-life balance a vedu k tomu i své klienty. Plním si své sny, cestuji a zkrátka ŽIJU SVOU HRU!

Ale vždycky tomu tak nebylo…

Dotkla jsem se dna.

V roce 2012 jsem během dvou měsíců přišla o maminku a manžela. Zůstala jsem sama ve velkém domě a s pocity, že vůbec nevím, jak žít dál. Myslela jsem si, že tuhle nálož prostě nezvládnu. Docházela jsem proto k psycholožce a zhruba půl roku užívala antidepresiva. To se dost podepsalo na mém fyzickém vzhledu, jak vidíte na fotografiích níže, a na frak tím dostalo i mé sebevědomí. Užívání antidepresiv mě otupovalo. A emoce? Ty jako bych někde odložila.

Období, které jsem prožívala, bylo, jako bych vlastně vůbec nežila, ale jen přežívala. Zhruba půl roku jsem řešila jen pozůstalosti a vše spojené s těmito tragickými událostmi. Mé dny pak byly jen o práci – hlavně abych nebyla sama. Víkendy pro mě byly spíš utrpením než zaslouženým odpočinkem po práci. Bylo pro mě neskutečně těžké usmívat se na své klienty a neměla jsem ani pomyšlení na žádný nový vztah. Když jsem se pak k hledání nového partnera odhodlala, byla jsem nemile překvapená, jak náročná cesta to je, a že na ni vlastně nejsem připravená.

Pak přišlo velké rozhodnutí, že takto žít opravdu nechci!

Uvědomila jsem si, že to, co se stalo, se mi přihodilo z nějakého důvodu. A já se rozhodla na něj přijít! Nechala jsem se proto koučovat od různých koučů. Absolvovala několik kurzů a metod směřujících k sebepoznání i změnám vlastního nastavení.

A právě v okamžiku změny postoje k životním situacím se začaly dít zajímavé věci!

Odešla jsem ze stávající firmy, zhubla 15 kg, znovu posílila své sebevědomí, zkvalitnila si vztahy se svými dcerami a našla přítele, se kterým budujeme vztah plný lásky a vzájemného respektu. Okolí se na mě tehdy začalo obracet s dotazy, jak jsem to vše zvládla, jak jsem to udělala, že jsem tak v pohodě, a kde beru tolik energie.

Začala jsem tedy sdílet své poznatky i zkušenosti, a brzy přišla na to, že mám velký dar – pomáhat druhým ke spokojenému a plnohodnotnému životu!

Tak vznikla myšlenka vydat se cestou koučinku a mentoringu. Postupně jsem absolvovala tři školy koučů, abych našla a posílila své poslání i nový životní směr.

Na své cestě jsem si mimo jiné uvědomila, že pokud nežijeme svůj život, pokud dáváme svou pozornost jinam, kde to není v souladu s námi samými, uchází nám mnoho energie. Tolik, že nám jí nezbývá dostatek pro nás samotné a NEŽIJEME SVOU HRU!

Věřte mi, že stojí za to se zastavit a uvědomit si, komu a čemu svou pozornost, energii i čas věnujeme. A jaké vzorce, nastavení a sabotéři nás ovlivňují. Protože to, co nás v dětství chránilo, nám teď brání a brzdí nás na cestě k vyváženým a respektujícím vztahům, dosahování cílů, odvaze ke změnám a dalším výstupům z komfortní zóny.

Chceš konečně pracovat i žít v souladu se svými hodnotami? Podle svých pravidel, bez sabotérů v hlavě?

Napiš mi a rezervuj si úvodní hodinu koučinku ZDARMA!

Těším se na setkání – a když budeš chtít, tak i na společnou cestu!

Kamča

Koučink pro jednotlivce

Máš pocit, že ti nadřízení nebo podřízení nerozumí?

Nedokážeš vypnout ani na dovolené?

Práce ti přerůstá přes hlavu?

Taháš si práci domů?

Doma to skřípe?

Zkrátka na všech frontách dokola řešíš vztahové neshody?

Chceš konečně pracovat i žít v souladu se svými hodnotami? Podle svých pravidel?

Pojďme to změnit! Pomůžu ti ŽÍT SVOU HRU a kralovat svému životu!

Úvodní konzultace ZDARMA!

Napiš mi, domluvíme si nezávaznou konzultaci, na které se vzájemně poznáme, popovídáme a zjistíme, zda nám to spolu bude ladit. Teprve pak se dohodneme na dalším postupu a setkání.

 

Doba trvání:  1 hodina (60 min.)

Místo:             v mé koučovně na adrese Kyjevská 1227/8, 708 00 Ostrava, u tebe doma, ve firmě nebo v přírodě

Cena:              od 2.000 Kč

                        1 hod. – 2.000 Kč

                        5 hod. – 9.000 Kč (balíček 10% sleva)

                        10 hod. – 17.000 Kč (balíček 15% sleva)